string(39) "Prirodna ishrana za zemljište I biljku"

Kratak opis

Natur Džet je pomoćni uređaj prilikom aplikacije Natur Mikro preparata.
Tražite jedinstvenu ponudu!


Opis

Natur Džet adapter omogućava upotrebu Natur Mikro preparata u jednom prohodu, ekonomično i efikasno. Ovaj uređaj je kompatibilan sa svim radnim mašinama za obradu zemljišta, a takođe njegovom upotrebom u kombinaciji sa Natur Mikro preparatom količina utroška vode značajno je smanjena (40-60 l/ha).

U zavisnosti od širine radnog zahvata mašine sa kojom se vrši obrada zemljišta, na raspoloaganju su različite verzije adaptera.

Kako se koristi?

Na temelju praktičnog iskustva naših partnera, korišćenje Natur Jet je vrlo praktično i lako. Uz svaki uređaj dobija se detaljno upustvo za upotrebu i pravilno rukovanje prskalicom. Da bi se ovaj uređaj povezao sa izvorom električne energije i montirao na tanjiraču, plug, gruber, kultivator ili setvospremač , potrebno je između 1-2 sata ( za stručna lica) do 3-4 sata.

Vek trajanja, čuvanje

Životni vek seta je oko 250-300 sati ( nakon čega je potrebno zameniti mlaznice) – održavanje i čuvanje striktno u skladu sa naznačenim uslovima.

Mi se trudimo da konstano unapređujemo naše poslovanje i ukoliko imate nove predloge i zapažanja, obavestite nas, jer je naš glavni cilj unapređenje poljoprivredne proizvodnje i ekonomičniji rad poljoprivrednika.